Uitleg: doe je ook mee?
Fijnjetezien.nl biedt als digitaal platform heel veel mogelijkheden. Het is een interactieve website, van en voor en door bewoners waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kan helpen of iets kan delen. Alle informatie op deze website is gratis en vrij opvraagbaar voor iedereen. Je kunt zelf nieuwsberichten, artikelen, foto's, filmpjes en activiteiten op de site zetten. 

Je kan alles bekijken zonder je aan te melden. Kijk gerust een beetje rond en indien je het leuk vindt, kan je je aanmelden en een profiel maken. Hoe meer mensen zich aanmelden hoe leuker en interessanter de site gaat worden.

De onderdelen van de website (dit is de balk boven in beeld):

Voorpagina: hier vind je alle interessante links en onderwerpen. Het werkt als een pagina in de krant en het is de bedoeling om te klikken op dingen die je interesse hebben. Je kan altijd weer terug keren naar de voorpagina. 

Berichten: hier vind je alle nieuwsberichten, van nieuw naar oud.

Agenda: hier staan alle activiteiten opgenomen.

Elkaar Helpen: deze module is voor vrijwilligerswerk en burenhulp, zodat je elkaar kan ondersteunen. Er is een aparte uitleg voor deze module beschikbaar.

Gids: hierin staan alle partijen op de website.

Inwoners: hierin staan alle inwoners met een profiel op de website. Met je informatie wordt secuur omgegaan. Zie ook de uitleg over privacy.

Welzijnswijzer: hier vind je alle producten en diensten die je helpen in je dagelijkse leven, bijvoorbeeld voor opvoeding, sport, gezondheid en ontmoeting.

Locaties: dit zijn alle fysieke plekken die je terug vindt op de website.

Academie: dit is ons platform voor alle trainingen en cursussen. Veel zijn gratis toegankelijk.


Meer hulp nodig? In de bibliotheek is een balie van het Centrum Vrijwilligerswerk. Hier kan je ondersteund worden. Ook zijn er digimaatjes, die je helpen op de computer.