Uitleg: doe je ook mee?


Fijnjetezien.nl biedt als sociaal platform heel veel mogelijkheden. Het is een interactieve website, voor en door bewoners waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kunt helpen of iets kunt delen. Alle informatie op deze website is gratis en vrij opvraagbaar voor iedereen. Je kunt zelf nieuwsberichten, artikelen, foto's, filmpjes en activiteiten op het platform zetten. 

Je kunt alles bekijken zonder je aan te melden met een eigen profiel. Kijk gerust een beetje rond en indien je het leuk vindt, kun je je aanmelden en een profiel maken. Hoe meer mensen zich aanmelden hoe leuker en interessanter het platform gaat worden.

De onderdelen van het platform (dit is de balk boven in beeld):

  • Voorpagina: hier vind je alle interessante links en onderwerpen. Het werkt als een pagina in de krant en het is de bedoeling om te klikken op dingen die je interesse hebben;
  • Berichtenhier vind je alle nieuwsberichten, van nieuw naar oud;
  • Agenda: hier vind je alle activiteiten die de komende periode plaatsvinden;
  • Elkaar Helpen: dit kopje is voor vrijwilligerswerk en burenhulp, zodat je elkaar kan ondersteunen;
  • Gids: dit is een overzicht van alle pagina's die actief zijn; 
  • Inwonershierin staan alle inwoners met een profiel op de website;
  • Welzijnswijzerhier vind je alle hulp en ondersteuning die je helpen in je dagelijkse leven, bijvoorbeeld voor opvoeding, sport, gezondheid en ontmoeting;
  • Academie: dit is ons platform voor alle trainingen en cursussen die gratis te volgen zijn door vrijwilligers.

Wil je zelf informatie toevoegen op het platform? Bijvoorbeeld een advertentie of een evenement van jouw organisatie in de agenda? Ook dit is gratis, maar we willen graag dat je jezelf eerst inschrijft met een profiel. 

Inschrijven doe je rechts bovenin om op het woord "Inschrijven" te klikken. Vul de gevraagde gegevens in en sla je gegevens op, je bent dan direct ingeschreven en kan direct berichten plaatsen. Wil je liever niet uit jouw eigen persoonlijke profiel berichten of activiteiten plaatsen? Dan kun je met jouw profiel een Pagina aanmaken voor jouw organisatie of initiatief om vervolgens vanuit die pagina de berichten te plaatsen. 

Meer hulp nodig? Kijk eens hoe je ons allemaal kan bereiken door HIER te klikken