Wie zijn de buurtverbinders?


De buurtverbinders van “Fijnjetezien.nl” heten je van harte welkom op deze site.
Wij zijn enthousiaste inwoners van de gemeenten Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis (Voorne aan Zee i.o.). Deze gemeenten hebben vrijwilligers opgeleid om jou als bewoner te helpen en eventueel te verbinden met andere bewoners.

Wij maken verbindingen tussen de mensen in de buurten/wijken en met de vele maatschappelijke initiatieven die Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis rijk zijn. Want samen bereik je meer dan alleen. Betrokkenheid, dat is waar het ons om gaat.
Op dit online digitale “dorpsplein” kunnen alle inwoners uit de 3 gemeenten informatie/nieuws delen. Het gaat dan om bijvoorbeeld agenda, nieuws, hulp gevraagd/aangeboden, het aanbod van Centrum Vrijwilligerswerk, maar ook buurtverhalen/-foto’s , buurtverbeteringen enzovoort.

Naast 'online' zul je ons ook 'offline' kunnen ontmoeten. In alle 3 gemeenten bij het 'Fijn je te zien'-terras. Kijk even verder op de site waar de verschillende fijnjetezien-terrassen gehouden worden of stel die vraag op ln.neizetejnjif@ofni.

De buurtverbinders helpen bij het gebruik van de site, stimuleren bewoners en organisaties om ook mee te doen en vormen de redactie van de site met als doel het beheren en verbindingen leggen tussen bewoners onderling en tussen bewoners en organisaties. 

Nieuws is hierbij een ondersteunende factor. Wij brengen bewoners graag op de hoogte van allerlei activiteiten die met verbinden en maatschappelijke betrokkenheid te maken hebben. Weten wat er in je buurt gebeurt is namelijk een voorwaarde voor het betrokken kunnen zijn bij je eigen buurt. 

We zouden het leuk vinden als je na het lezen van de spelregels (zie onderaan de pagina) je profiel aanmaakt en ook meedoet! Dan kunnen wij en alle deelnemers van “Fijnjetezien” ook jou leren kennen! 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op via info@fijnjetezien.nl of spreek ons persoonlijk aan.

Klik hier voor de pagina van de buurtverbinders: https://fijnjetezien.nl/pagina/team-fijnjetezien