Menu

Uitgelicht:

Buurtlunch bewoners Kooistee

Paul Deur
7 februari 2019

Op donderdag 7 februari staat er een wijklunch klaar voor bewoners van wijk De Kooistee. Welzijnspartijen SBO, Push en DOCK zien in de wijklunches een mooi moment dat de wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Zij maken graag kennis met u en onder het genot van een broodje willen we ook beter kennis maken met de wijk, dit keer gezien door de ogen van de bewoners. Ga daarom tijdens de maal tijd met andere bewoners of met de aanwezige welzijnsprofessionals Gaby, Paul en Leon in gesprek over wat goed gaat in de wijk en waar er wellicht nog kansen liggen.

 

De wijklunch is één van de activiteiten vanuit het project wijkgericht werken, waarbij de wijk centraal staat. Welke vragen of behoeften leven in de wijk en hoe kunnen we daar verbindingen leggen tussen bewoners onderling of tussen professionals en bewoners om de kansen te  pakken die er liggen?

 

De lunch start om 12:00 uur en vindt plaats in buurtkamer de Apollo aan de Apollo 25 in Hellevoetsluis. Bij het aanschuiven aan tafel en delunch zitten geen kosten verbonden. Voor meer informatie kunt u zich richten tot Leon van Soelen via 06-30509911 of een mail sturen naar lvsoelen@dock.nl

Reacties

willem 31 januari 2019
Even een correctie, op alle plaatsen waar DE KOOISTEE staat, dit moet zijn VLOTBRUG
Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป