Menu

Uitgelicht:

Mantelzorgmiddag voor Brielse mantelzorgers een groot succes!

Team Welzijn Ouderen Brielle (Welzijn Ouderen Brielle)
2 december 2018


De landelijke dag van de mantelzorg werd ook dit jaar weer aangeboden door de gemeente Brielle in samenwerking met Welzijn Ouderen.

Woensdag 21 november werd in de Infirmerie een gezellige middag voor mantelzorgers uit de gemeente Brielle gehouden.

De mantelzorgers werden welkom geheten met een kopje koffie en gebak.

Na de opening door wethouder Bert van Ravenhorst kon men genieten van  de cabaretvoorstelling Het Draait Om Mensen, het Draait Om U’ door de cabaretgroep “Het Draait Om Mensen”.

Deze cabaretgroep maakt programma’s met liedjes, gedichten en soms een korte sketch over de gezondheidszorg.  In het woud van regelgeving, concurrentie en marktwerking is de boodschap nog steeds dat het draait om mensen! Soms hilarisch, maar ook gevoelig en confronterend. Dit waren de ingredienten voor een gezellige middag waar de sfeer al snel inzat. Na afloop van de voorstelling werd er onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat.

We kunnen terugkijken op een heerlijke middag waar de mantelzorgers in het zonnetje zijn gezet en genoten hebben van een prachtige voorstelling.

Na afloop zijn de mantelzorgers verwend met een bloemetje verzorgd door Ambiance bloemen. Geregistreerde mantelzorgers uit Brielle die niet aanwezig waren, kregen het boeket thuis bezorgd.

Mede dankzij de bijdrage van de vrijwilligers  kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป