Menu

Uitgelicht:

Speeddaten voor een maatje

Gaby Ritmeester (SBO)
5 september 2018


Speeddaten voor een maatje

 

Het maatjesproject van Stichting PUSH en het project huisbezoek van het SBO hebben de handen ineen geslagen. Zij organiseren op woensdag 3 oktober van 9:30 uur tot 12:00 uur in Hart van Hellevoet (De Eik 68) een speeddate. Dit is geen speeddate om u aan een relatie te helpen, maar om te kijken of u een maatje kunt vinden om samen leuke dingen mee te ondernemen.

Misschien zou u vaker willen fietsen, winkelen, ergens koffiedrinken, verhalen willen delen, naar het theater gaan of wandelen, maar doet u dit niet omdat u niemand heeft om dit samen mee te doen. Deze speeddate biedt u de mogelijkheid om een maatje te ontmoeten waarmee u dit wel kunt doen.

U kunt zich voor deze ochtend voor één of meerdere categorieën aanmelden, te weten Natuur (wandelen/fietsen), Cultuur (Film/theater/musea), Creatief (handwerken/knutselen), Koken (samen koken/samen eten), Gezelschap thuis (praatje/spelletje) en Boodschappen/winkelen. Op 3 oktober wordt u in de door u aangegeven categorie ingedeeld en krijgt u de gelegenheid om andere mensen met diezelfde interesse of behoefte te ontmoeten. Wellicht treft u iemand waarmee het klikt en heeft u een maatje om samen mee op te trekken.

U kunt zich tot 27 september aanmelden bij Maatjesproject St. PUSH 06-43142098 of stichtingpushmaatjes@gmail.com het SBO  0181-322273 of algemeen@sbohellevoetsluis.com .

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป