Menu

Uitgelicht:

Wijkraad Plantage viert een vrolijk en gezellig wijkfeest

Team CVB (Uit de krant)
12 september 2018


Brielle- Stichting Wijkraad de Plantage heeft zaterdag 8 september een wijkbijeenkomst georganiseerd in het kader van binding in de wijk.

De wijkraad had op het grasveld in de wijk een feestelijk sfeer neergezet met gezellige zitjes waar bewoners van de wijk elkaar konden ontmoeten. Er was uiteraard een hapje en een drankje voor jong en oud en van 14.00 tot 18.00 uur was er een snackkraam waar iedereen onbeperkt wat lekkers kon halen voor zowel de lunch als het avondeten. De hele middag werd muzikaal begeleid door de twee dames van de middeleeuwse speelgroep 'Carole et Brullare'. 

Er werd gestart met een muizikale rondgang door de wijk om de bewoners te laten weten dat ze welkom waren zowel jong als oud is betrokken bij het muzikale duo en er is gezongen, gedanst en muziek gemaakt. 

Meer dan 50% van alle buurtbewoners is o de buurtbijeenkomst aanwezig geweest en er hebben mooie nieuwe en bekende ontmoetingen plaatsgevonden.

De wijkraad zoekt nieuwe bestuursleden

De Wijkraad streeft een fijne leefomgeving na en is nog op zoek naar één of meerder bestuursleden.
Geïnteresserden kunnen contact opnemen met de secretaris Tiny Werkman via het volgende emailadres: secretariaatswp@gmail.com 

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป