Menu

Uitgelicht:

Zonnetje

Elly Roos (Centrum Vrijwilligerswerk Brielle)
9 juli 2018

Op 4 juli j.l. is Mariska Rehorst in het Zonnetje gezet omdat zij vrijwillig werkzaam bij de WMO, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, een applausje verdiende. 

Zij heeft eerst beroepshalve voor Antes, bij mevrouw Kester in Oostvoorne gewerkt maar toen die over ging naar de WLZ, Wet Langdurige Zorg, is Mariska haar blijven steunen want zij is wekelijks in de weer geweest om de administratie, die wat achterstallig was omdat mevrouw in het ziekenhuis gelegen had, weer op orde te krijgen.  Dit alles maakt dat ze als boekhoudkundig wonder wordt gezien door mevrouw Kester. 

Dat weet mevrouw Kester niet zo heel goed onder woorden te brengen en daarom heeft zij Mariska voorgedragen om eens in het Zonnetje gzet te worden om nog eens extra te benadrukken hoe fijn zij hun contact ervaren had. Ze wordt door haar een leuke vrouw genoemd en ze voelt zich heel "eigen" met haar.

Kortom uit dankbaarheid van mevrouw Kester voor haar grote inzet heeft Mariska Rehorst van het Centrum Vrijwilligerswerk een certificaat, een bloemetje en een cadeau gekregen.

Elly Roos


Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป