Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Prikbordadvertentie:

Samen Leven Samen Koken van Koffie Gemixt zoekt keuken!

Mathilda en Jamila Koffie Gemixt
7 december 2018

Gezocht


Wij, Jamila Sekkouti en Mathilda Sprangers, organiseren regelmatig bijeenkomsten onder de noemer "Koffie Gemixt". Het doel van onze bijeenkomsten is het bij elkaar brengen van mensen. Iedere laatste vrijdag van de maand gebruiken wij hiervoor een ruimte in het wijkgebouw aan de Ploegschaar 13 te Hellevoetsluis. 


In het verleden, toen Jamila werkzaam was bij Vluchtelingenwerk, organiseerde zij daar regelmatig kookbijeenkomsten. Helaas is deze activiteit na een aantal jaren door omstandigheden gestopt. Veel van de toenmalige deelneemsters missen nog steeds het gezamenlijk koken en vragen vaak aan Jamila of deze activiteit niet weer opgestart kan worden. Jammer genoeg biedt de Ploegschaar geen mogelijkheid tot uitgebreid koken. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een keuken!


We zouden graag voor onze nieuw op te starten activiteit "Samen Leven Samen Koken" m.i.v. Januari 2019 één keer per maand een viertal uur gebruik willen maken van een keuken waar we met een groep van ongeveer 15 personen kunnen koken en eten. Omdat we ongesubsidieerde vrijwilligsters zijn kunnen wij helaas geen huur betalen. Het spreekt vanzelf dat we de keuken (en eetzaal?) schoon en opgeruimd achterlaten.


Heb je n.a.v. onze oproep een keuken voor ons ter beschikking, of twijfel je nog en heb je vragen? Neem dan contact op met Jamila jamilasekkouti@icloud.com of met Mathilda misprangers@gmail.com

Bekijk alle prikbordadvertenties uit je buurt »