Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders Hellevoetsluis / Brielle / Westvoorne
14 maart 2019

1 jaar Fijnjetezien

Ook in Brielle werd het gevierd!  Fijnjetezien bestaat 1 jaar.  

Sinds het begin van het jaar 2019 wordt in Brielle, in het Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES een Fijnjetezien-terras gehouden op de tweede maandag van iedere maand. Iedereen is welkom.

Het biedt gelegenheid tot het maken van een praatje, wat te drinken en misschien met een andere aanwezige te komen tot iets samen te ondernemen, eventueel hulp te vragen of aan te bieden.

Maandag j.l. werd op dit terras gevierd dat het platform "Fijnjetezien" inmiddels alweer 1 jaar online is.

Burgemeester Rensen van Brielle was daarbij aanwezig en nodigde de aanwezigen uit tot het drinken van een kopje koffie/thee met een speciaal voor deze gebeurtenis gemaakt gebakje. Dat zag er heel feestelijk uit.

De heer Rensen maakte ter plaatse een persoonlijk profiel aan het beloofde een blog te schrijven over Fijnjetezien.

Ook deelde de burgemeester blikjes uit met zaadjes van zonnebloemen, ter herinnering aan dit 1e jaar, met de tekst "laten we samen groeien".

De buurtverbinders doen hun best om het platform te laten groeien.  Probeert u een grote zonnebloem te kweken?

Mocht dat lukken, dan vragen wij u daarvan een foto te sturen, naar info@fijnjetezien.nl, met vermelding van de hoogte. Voor de hoogste is er een verrassing beschikbaar.