Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

BibberGriezelTocht
3 februari 2019

BibberGriezelTocht 2019 …. durf jij het aan?

BIBBERGRIEZELTOCHT 2019 …. DURF JIJ HET AAN?
 Vorig jaar waagden de eerste dappere jonge Hellevoeters zich met hun ouders aan de eerste editie van de Bibber Griezel Tocht door de Vesting van Hellevoetsluis.

 Stadsmuseum Hellevoetsluis, Scouting Hellevoetsluis, Lichtschip Noordhinder, Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis, Droogdok Jan Blanken, Ramtorenschip Buffel en Picobello Entertainment slaan de handen ineen en organiseren ook dit jaar weer gezamenlijk, de tweede  BibberGriezelTocht door de Vesting.
 Vorig jaar was een succes maar dit jaar gaat het dak eraf, dus wees er op tijd bij.

 Deze BibberGriezelTocht zal plaatsvinden op zaterdag  9 februari 2019.
 De start voor de leeftijden van 4 t/m 7 jaar is om 18.00 uur en de start voor de leeftijden van 8 t/m 12 jaar is vanaf 19.00 uur. Je vertrekt bij de Verdedigingswerken op het plein bij Kazerne Haerlem en het eindpunt is het Droogdok Jan Blanken, waar iedereen kan genieten van onder andere lekkere warme chocomel en als klap op de vuurpijl een warme en geweldige afsluiter.

 Inschrijven kan alleen in combinatie van volwassene/kind en is vanaf nu mogelijk op de website www.bibbergriezeltocht.nl