Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Brandweer Hellevoetsluis is op zoek naar jou!

De brandweer is 7 dagen per week 24 uur per dag paraat om de veiligheid in jouw woonplaats te garanderen. Om paraat te kunnen blijven, zijn er (naast beroepskrachten) vrijwilligers nodig. . . . . . . . . .                           

Vrijwilligers zijn geen 'amateur-brandweerlieden'. De opleiding en training is namelijk gelijk aan die van de beroepsbrandweer. Het enige verschil is dat je als vrijwilliger geen dagtaak hebt aan je brandweerwerk. Om het werk van brandweerman/-vrouw te kunnen uitvoeren, heb je om te beginnen een goede conditie en veel uithoudingsvermogen nodig. Daarnaast verwachten wij van je dat je goed kunt samenwerken, dat je beschikt over improvisatievermogen, dat je stressbestendig bent en tegen een stootje kunt. Verder ben je 18 jaar of ouder, minimaal 1,65 meter lang en beschik je over een opleiding op minimaal LBO-C / VMBO-C / MAVO-niveau en over de zwemdiploma's A en B. Tenslotte moet je bereid zijn om te studeren voor de landelijk erkende vakdiploma's.


Benieuwd naar het werk van de vrijwillige brandweer in Oudenhoorn? Kom dan op 1 juni 2019 van 13.00 - 17.00 uur naar de informatiebijeenkomst in de brandweerkazerne van Oudenhoorn. Aanmelden via . Of kom langs op de informatiedag op 22 juni 2019 vanaf 10.00 tot 16.00 in de kazerne in Hellevoetsluis.

Meer weten over de brandweer? Ga naar: http://www.brandweer.nl


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.