Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtcirkel bijeenkomsten

Inmiddels hebben we met de Buurtcirkel een aantal bijeenkomsten achter de rug. De groep bestaat op het moment uit 4 deelnemers, 2 twee vrijwilligers en een Buurtcirkelcoach. Iedere week komt de groep ergens samen om met elkaar leuke dingen te ondernemen, zo hebben we al een aantal keren samen gegeten in wijkgebouw de Ploegschaar. De afgelopen keer heeft 1 deelnemer heerlijke salades gemaakt (zie foto!) en zijn we samen gekomen in 'Je Stekkie' op de Eik. De volgende keer gaan we met zijn allen bij een deelnemer thuis eten, zo is iedere bijeenkomst anders! Met de groep hebben we een lijst gemaakt van activiteiten die men graag zou willen ondernemen, hier kwamen dingen naar voren als: spelletjesavond, fiets- en wandeltochten maken of een keer een tuin opknappen. Inmiddels is er een loopgroepje ontstaan op de maandagavond en zijn er plannen om met elkaar de Vestingdagen te gaan bezoeken. De Buurtcirkel is op deze manier in ontwikkeling, bijna iedere bijeenkomst is er iemand komen kijken of het iets voor hem/haar is, hartstikke gezellig! 

Wil je je contacten uitbreiden, heb je ergens hulp bij nodig? Wil je iets betekenen voor iemand anders? Of wil je eens komen kijken? Neem dan contact op met de Buurtcirkelcoach en laten we elkaar ontmoeten!

Marco van Belle  
06-12965279Deel dit bericht!

Reacties

Hennie Wiersma-den Dulk
4 juli 2019

Dat is een hele mooie start, leuk om in de zomer iets met elkaar te ondernemen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.