Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Fijn je te zien Terras / Durf te vragen 23 mei 10.00 uur-11.30 uur

DOCK is  te gast bij  het "Fijn je te zien "terras/ Durf te Vragen 


 Fijn je te zien organiseert donderdag 23 mei om 10:00 een terras in het Cultuurhuis "de Nieuwe Veste "Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis, ( Dit is i.p.v. 30 mei a.s. Hemelvaartsdag ) in samenwerking met DOCK

Het thema van vandaag is  GELUK.

Bij DOCK  en FIJNJETEZIEN komen wij veel verschillende bewoners in Hellevoetsluis e.o.  tegen. Ieder in een andere fase van zijn leven, hierbij komen we ook diverse doelgroepen tegen. Daarbij is de vraag hoe ervaart u geluk een mooie ingang tot een goed gesprek.

DOCK helpt mensen zichzelf en elkaar te helpen. Ieder mens heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en voor anderen. Veel mensen zijn bereid om anderen te helpen en iedereen heeft soms hulp nodig. We zijn actief op het gebied van buurtbemiddeling, jeugd- en jongerenwerk, maatschappelijke participatie, vroeg signalering en ondersteuning van kwetsbare doelgroepen. Dat doen we door de inzet van sociaal werkers in de wijk en met de hulp van vrijwilligers, partners en betrokken bewoners. Samen organiseren we activiteiten in de wijk die het leven leuker, gemakkelijker en mooier maken. Van hulptrajecten, beweegactiviteiten, taalaanbod tot cursussen en trainingen. We zijn actief op straat, in buurtkamers en op andere plekken waar mensen samen komen. Ieder mens heeft talenten en mogelijkheden. Die brengen wij samen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dock.nl  


Natuurlijk is er ook weer tijd voor een vraag en staan wij Birgitte, Ingrid en Petra om 10.00 uur weer klaar met een bakje koffie met iets lekkers. Het eerste kopje/ thee  is voor ons .

Tot Donderdag !!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.