Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Fijnjetezien-terras Brielle verhuist!

Vanaf januari heeft elke 2e maandag het Fijnjetezien-terras Brielle plaatsgevonden in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES. Vanaf maandag 8 juli gaan we verhuizen naar een andere locatie.

Vanaf  deze datum  heten de buurtverbinders van Fijn je te zien u elke 2e maandag van de maand van 10.30 – 12.00 uur welkom in de Brielse Tafel aan de Markt 2 in Brielle.

Ben je net naar de wekelijkse markt op de Turfkade geweest? Combineer dit dan met een bezoekje aan de Brielse Tafel!

Onder het genot van een lekker kopje koffie/thee met iets lekkers (het eerste bakje is van ons),  is er de mogelijkheid voor een gezellig praatje.

Wil je hulp met iets hebben, of je hulp aanbieden, misschien zoek je vrijwilligerswerk? Wij zijn er voor je. Ons motto: Niets moet, alles mag!

Ook kunnen wij je informeren en/of helpen met de website van Fijnjetezien.

Hier vind je onder andere wat er te doen is in Brielle en omstreken, nieuwsberichten en nog veel meer informatie over je omgeving.  Neem uw eigen laptop of tablet mee of maak gebruik van die van de buurtverbinders.

Wij ontvangen je graag op maandag 8 juli om 10.30 uur en zeggen: Fijn je te zien!

P.S. 8 juli is de 1e keer op deze locatie, daarna slaan we wegens vakantie een maandje over en zijn we er weer op 9 september.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.