Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Hallo buur ................

  • 3 reacties

In deze uitdagende tijden heb je als buurt veel steun aan elkaar. Door er voor je buren te zijn, en door contact met elkaar te blijven houden, lever je een positieve bijdrage aan jouw buurt.  

Door heel Nederland en op fijnjetezien.nl worden er momenteel hartverwarmende gesprekken tussen buren gevoerd en om elkaar #coronahulp te bieden. 

Wil jij ook meepraten? Of wil je weten hoe het met jouw buren gaat en misschien wel jouw hulp aanbieden? Schrijf je nu snel in bij fijnjetezien.nl, dat is nu zelfs extra nodig.   

Of help je buren door dit briefje in de brievenbussen in jouw buurt te gooien. Het enige wat je hoeft te doen is  Hallo buur 2020.pdfuit te printen en in te vullen.    

Dank je wel dat je klaarstaat voor je buurt. Samen sta je sterk. Let goed op elkaar! 

Deel dit bericht!

Reacties

Adriaan Hamelink
21 maart 2020

Ik behoor zelf bij de ouderen . Maar wij worden omringd door veel hulpverleners . Dankbaar zijn wij . daarvoor

Janine Roelofsen
27 maart 2020

Ik zit zelf in de risicogroep maar ben ook mantelzorgster voor mijn ouders. Ik doe d kus hun boodschapjes en als mijn vader naar een arts/ziekenhuis moet ga ik mee. Heb thuis nog 2 kids met huiswerk en soms even helpen. Verder rommel ik in huis en doe spelletjes met de kids tussendoor of ze gamen eventjes. En dan haak /brei ik voor een groep die heet "knuffelsdekens" en de andere " Omslagdoek als je l even omslaat".

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.