Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Miranda Loijens
8 april 2019

Koffie tussen de boeken in Rockanje

Maandag 8 april 2019 is er vanaf 13:00 tot 14:30 uur tijdens Koffie tussen de boeken ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Er kan gebruik worden gemaakt van kaarten om originele vragen aan elkaar voor te leggen. De ruimte van de bibliotheek wordt gebruikt in de Merel, Dwarsweg 23 in Rockanje. 

Voor wie is Koffie tussen de boeken? U, als u even contact wilt met anderen die ook een geliefde missen. U, als u niet alleen koffie wilt drinken, maar gezellig aan wilt sluiten aan de koffietafel. U, als u even wilt genieten van een bakkie en een praatje. U, als u best een luisterend oor wilt zijn. Het is geen boeken bespreking (als mensen dit willen mag dit wel).

U bent van harte welkom om kennis te maken. Meedoen is gratis, eerste kopje koffie is voor rekening van de gemeente Westvoorne . Heeft u vragen neemt u dan contact op met MEE plus , regio Zuid-Hollandse Eilanden, T 0181 33 35 07.