Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Lampionnenoptocht in Hellevoetsluis.

De lampionnenoptocht in Hellevoetsluis vindt plaats op zaterdag 14 september 2019 en start om 20.00 uur

Deze doldwaze  lampionnenoptocht is een must voor het oog er zal net als voorgaande jaren  zullen er vreemde en hele rare maar ook hele bijzondere en bijzonder mooie creaties te zien zijn allemaal verlicht met lampions.

Om mee te doen met de lampionnenoptocht  moet je je eerst inschrijven. Dat kan bij de inschrijfwagen die te vinden  is achter de sporthal de Eendracht.

Dat kan vanaf 18.30 uur

De stoet  zal starten om 20.00 uur

Wij starten aan de achterzijde sporthal de Eendracht.

Rondom deze optocht worden allerlei wedstrijden gehouden. Met prijzen voor de mooiste lampions, de mooiste versierde tuin en er is ook een prijs voor de mooiste reclame wagen, grote groepen, kleine groepen maar ook individueel telt ook mee. Er valt veel te zien tijdens de wandeling, de straten zullen speciaal voor deze optocht zijn versierd en kunnen daardoor ook  in de prijzen vallen. De straten die worden bezocht zijn o.a Sportlaan, Koninginnelaan, Parnassialaan, Gentiaan, Helmstraat, Duindoornstraat( Ongeveer om 21.00 uur rust en aansteken van de verlichting), Moriaanseweg-west, Smitsweg, Meeuwenlaan, Cornelis v. Kleiburgstraat, Hoonaartstraat, Rijksstraatweg, Moriaanseweg-oost, Sportlaan.

 Er zullen diverse muziekverenigingen te zien en te horen zijn o.a Muziekvereniging  Sempre- Crescendo uit Hellevoetsluis. Drumfanfare Excelsior uit delft. Schow- Drumfanfare  Duindorp uit Scheveningen, Marchingband Tamarco uit leiderdorp en Schowband '75 uit leidschendam.

De wisselbeker zal weer worden ingezet en is drie maal gewonnen door Boeren en Tuinders Voorne Putten.

Ben benieuwd wie er nu gaat winnen.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.