Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

ONTMOETEN doet goed!

"Fijnjetezien" een fijne zin om te horen toch?

De gemeenten Brielle en Hellevoetsluis zetten zich samen met de welzijnspartners en vele buurtverbinders in voor meer ontmoetingen tussen inwoners. Met de campagne "Fijn je te zien" streven zij naar een samenleving waarin bewoners elkaar leren kennen, opzoeken en naar elkaar omkijken. Iedereen kan iets voor een ander betekenen. Het verschil zit vaak in kleine gebaren: een praatje maken, een kopje koffie drinken, een boodschap halen of samen iets leuks ondernemen.

Er wordt in Brielle en Hellevoetsluis vanalles georganiseerd voor wie er zo nu en dan even uit wil. Sluit eens aan tijdens een spelletjesmiddag of een dansavond bijvoorbeeld. Of neem een buurman, een tante, een vriendin of een van de ouders eens mee naar een van de andere activiteiten.

Op de website's van de gemeenten en op fijnjetezien.nl vindt u een overzicht van alle activiteiten die georganiseerd worden. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de campagne, leuke activiteiten en evenementen en alle ontwikkelingen kunt u ook op de Facebookpagina van Fijn je te zien volgen.

Fijn je te zien maakt het voor iedereen leuker. Dus doe gezellig mee! Want met elkaar kunnen we zorgen voor een mooiere samenleving, gelukkigere inwoners en minder eenzaamheid.

Wilt u meer informatie over de gratis mogelijkheden om uw activiteiten of uw organisatie te promoten op de website?

Mail naar en stel u vraag daar.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.