Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Kinderdagverblijf Watergeusje - Kinderopvang Humanitas
27 januari 2019

Opa’s en Oma’s op bezoek bij Kinderdagverblijf Watergeusje

In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2019 hebben vandaag een groot aantal Opa’s en Oma’s van de kinderen van Kinderdagverblijf Watergeusje, onderdeel van Kinderopvang Humanitas, uit Brielle de baby- of peutergroep van hun kleinkind bezocht.

Samen met de (klein)kinderen hebben zij het boek “Een huis voor Harry” voorgelezen. Binnen het thema van het boek waren er door de pedagogisch medewerksters leuke activiteiten georganiseerd. 

Door de medewerkers van Ipse de Bruggen waren er heerlijke koekjes gebakken. Deze hebben zij, samen met een heerlijk kopje koffie en thee, uitgedeeld aan de Opa's en de Oma's.

Boekhandel Hoofdstuk 1 uit Brielle was deze ochtend ook aanwezig met een grote hoeveelheid verschillende prentenboeken. Vele Opa’s en Oma’s hebben daar ook leuke boekjes gekocht om, als de kleinkinderen op visite zijn, ook gezellig thuis een boekje met hen te lezen.

Het was reuze gezellig en de Opa’s en Oma’s kijken al weer uit naar de volgende keer!