Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

toeristische recreatie op Voorne-Putten deuren open

Op zaterdag 22 juni van 10.00 – 16.00 zetten ruim twintig toeristisch-recreatieve ondernemers op Voorne-Putten hun deuren open en bieden een uniek kijkje achter de schermen tijdens 'Kom Binnen!'. Stel je eigen (fiets)route samen en kom op de meest verrassende plekjes!

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij het hotel om de hoek of nog nooit binnengestapt bij de molen waar je altijd langs fietst? Je krijgt nu de kans op de Open Dag Toerisme Voorne-Putten. Op deze dag zet een groot aantal ondernemers in recreatie en toerisme hun deuren open. Een uniek kijkje achter de schermen dus voor iedereen die het leuk vindt om de ondernemers en organisaties te leren kennen.

Zo kun je de nieuwe slaaptonnen op Wijndomein De Vier Ambachten in Simonshaven alvast testen, genieten van een gratis kopje koffie in Theetuin de Vogelhof in Vierpolders, een rondje pony rijden op Midicamping Van der Burgh in Rockanje, en skelter rijden van speeltuin naar speeltuin op Camping 't Weergors in Hellevoetsluis.

Bekijk hier welke ondernemers er nog meer meedoen en welke activiteiten zij op 22 juni aanbieden. En staat uw bedrijf nog niet in de lijst? Meld u aan! Kom Binnen! is een initiatief van het Toeristisch Ondernemers Platform (TOP) Voorne-Putten en Marketing OP Voorne-Putten.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.