Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligerswerk? Gewoon doen!

Vrijwilligerswerk: wat is dat eigenlijk? 

Onmisbaar in Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle, dat is zeker, het zijn echte Vrijwilligerssteden.  

-  Vrijwilligerswerk is vrijwillig, dus het is aan jou om aan te geven, wat je mogelijkheden zijn. Met wederzijdse instemming en vrijwillig is niet vrijblijvend: er wordt wel op je gerekend. Neem een maand de tijd om te kijken of je het leuk vindt.         

-  Vrijwillig betekent ook: geen financiĆ«le vergoeding. Sommige organisaties kunnen een          onkostenvergoeding verstrekken voor bijv. reiskosten, dus informeer naar de                        mogelijkheden.        

-  Vrijwilligerswerk doe je in een organisatie of vereniging, met het doel de anderen te helpen. Het is een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, wat je ook doet. Van een maatje zijn tot een schilderklus bij de scouting.       

-  Mantelzorg is geen vrijwilligerswerk want geheel niet vrijblijvend en meestal voor familie.       

Zowel vrijwilligerswerk als mantelzorg zijn heel belangrijk voor onze samenleving. Doe het vanuit je hart. Daarom deze site met mogelijkheden om hulp te vragen en aan te bieden.        

Kijk rustig rond, heb je nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met onze balie in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste of in Brielle. De backoffice is Stichting PUSH, Sportlaan 1, tel 316688. vragen naar Hennie Wiersma of Anja Hollanders.     

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.