Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Waar het Coronavirus allemaal niet toe kan leiden

  • 1 reactie

Wellicht heeft u al op het nieuws gezien dat er vele bloemenkwekerijen bloemen moeten doordraaien vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus.

Zo ook de vriendelijke kweker die ons, het SBO, 300 bossen gerbera’s heeft aangeboden om te verdelen onder onze klanten. En hier hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt.

Vrijdag 20 maart heeft een groep betrokken vrijwilligers bloemen uitgedeeld bij klanten van het SBO. Bij het uitdelen hebben ze uiteraard rekening gehouden met alle maatregelen, zoals het vermijden van persoonlijk contact. 

Nu was het helaas niet mogelijk om aan al onze klanten een bos uit te reiken, maar  de gelukkigen onder hen waren enorm dankbaar voor de prachtige bos bloemen. Zoals uit enkele reacties blijkt, hebben zij het ervaren als een lichtpuntje in deze bijzondere en onwerkelijke tijd. 

“Ik heb de hele ochtend gehuild, dank jullie wel dit fleurt me echt op”.

“Hartelijk dank voor dit mooie gebaar”.

“Bedankt voor de mooie bloemen aan mijn deurknop”. 

Door het samen te doen, elkaar te steunen en goed voor onszelf te (blijven) zorgen blijven wij in deze nieuwe werkelijkheid overeind.

Het SBO is op werkdagen te bereiken van 09.00 tot 13.00 uur via onze servicelijn 0181-322273. Bel ons voor zomaar een praatje, voor uw vragen, voor een contactmoment of voor ondersteuning.

Deel dit bericht!

Reacties

Jolanda Wielemaker
28 maart 2020

Mooi gedaan SBO medewerkers en Gerbera kwekers.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.