Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

We zijn nu officieel gestart in Westvoorne!

Op vrijdag 27 september werd door wethouder Wilbert Borgonjen, samen met wethouder Margriet den Brok van Hellevoetsluis en een aantal buurtverbinders, officieel het startsein gegeven om Westvoorne te laten aansluiten bij Fijn je te zien.
Op vrijdag in Rockanje op de weekmarkt en de PLUS-supermarkt en op zaterdag 28 september in Oostvoorne bij de supermarkten van Albert Heijn en de Coop werden inwoners aangesproken door de wethouder en de buurtverbinders.

Van vele kanten kregen we te horen: 'wat een goed initiatief!'
Natuurlijk wilden we Tinte niet overslaan, maar door omstandigheden kon het helaas niet dit weekend doorgaan. Een later tijdstip wordt nog gepland.

Graag verwelkomen wij alle inwoners van Westvoorne en nodigen ze uit om mee te doen en Fijn je te zien op heel Voorne op de kaart te zetten. Vóór inwoners, dóór inwoners!
Op Fijn je te zien zijn activiteiten te vinden, leuke nieuwsberichten, verhalen, foto's en hulpvragen, hulpaanbod en vrijwilligerswerk!

Als buurtverbinders proberen we inwoners enthousiast te maken over Fijn je te zien en inventariseren we de vele activiteiten die er al plaatsvinden op ons mooie Voorne en proberen we mensen met elkaar te verbinden.
Ook interesse om ons team van buurtverbinders te komen versterken? Neem dan contact met ons op:  

Voor een foto-impressie van de lancering in Rockanje en Oostvoorne klik hier.Deel dit bericht!

Reacties

Petra O'Neill
2 oktober 2019

Veel succes in Westvoorne. Kan eigenlijk niet missen met zoveel leuke gemotiveerde mensen/ Buurtverbinder. Ik kom zeker naar het 1ste fijnjetezien terras op 7 oktober om 14.00 uur in het Cultuurhuis de Man in Oostvoorne.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.