Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Uit de krant
12 september 2018

Wijkraad Plantage viert een vrolijk en gezellig wijkfeest


Brielle- Stichting Wijkraad de Plantage heeft zaterdag 8 september een wijkbijeenkomst georganiseerd in het kader van binding in de wijk.

De wijkraad had op het grasveld in de wijk een feestelijk sfeer neergezet met gezellige zitjes waar bewoners van de wijk elkaar konden ontmoeten. Er was uiteraard een hapje en een drankje voor jong en oud en van 14.00 tot 18.00 uur was er een snackkraam waar iedereen onbeperkt wat lekkers kon halen voor zowel de lunch als het avondeten. De hele middag werd muzikaal begeleid door de twee dames van de middeleeuwse speelgroep 'Carole et Brullare'. 

Er werd gestart met een muizikale rondgang door de wijk om de bewoners te laten weten dat ze welkom waren zowel jong als oud is betrokken bij het muzikale duo en er is gezongen, gedanst en muziek gemaakt. 

Meer dan 50% van alle buurtbewoners is o de buurtbijeenkomst aanwezig geweest en er hebben mooie nieuwe en bekende ontmoetingen plaatsgevonden.

De wijkraad zoekt nieuwe bestuursleden

De Wijkraad streeft een fijne leefomgeving na en is nog op zoek naar één of meerder bestuursleden.
Geïnteresserden kunnen contact opnemen met de secretaris Tiny Werkman via het volgende emailadres: secretariaatswp@gmail.com