Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Zorg en welzijn

Stichting Sociëteit de Schakel
Zorg en welzijn, Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten
Bolwerk 48, Hellevoetsluis
Stichting Sociëteit de Schakel (soos) De soos biedt ontspanning aan mensen met een verstandelijke beperking en verstandelijk-lichamelijke beperking in Hellevoetsluis en omgeving, vanaf 15 jaar. Elke maandagavond vindt een leuke activiteit plaats van 19.30 uur tot 21.30 uur met gratis koffie/thee en een bar tegen een klein prijsje. Denk aan playbackshow, filmavond, schilderen, carnaval, bingo, disco, karaoke, gym, creatief bezig zijn, sjoelen, quiz, voetbal en natuurlijk Sinterklaas en kerst. Als afsluiter van het seizoen de slotavond met lekker uiteten. Ook hebben we jaarlijks een dagreis naar een dierentuin, pretpark, museum of iets anders leuks. Nadere informatie: Lidmaatschap kost € 80,- per jaar, € 8,- per maand. Wil je vrijblijvend komen kijken of meer informatie neem contact op of check onze website en faebookpagina. Contact: secretaris Saskia Schreij op 06-30109834 of per e-mail . Contact kan ook via onze website en facebookpagina: www.facebook.com/stichtingsocieteitdeschakel Vacature: Wilt u ons team als vrijwilliger komen versterken neem dan contact op met Saskia Schreij op 06-30109834 of stuur een e-mail naar ovv sollicitatie. Doneren: Mocht u ons willen ondersteunen door een bijdrage dan is dat uiteraard mogelijk. Doneer een bedrag op NL18 RABO 0344 8524 82. Hartelijk bedankt namens alle deelnemers!
Jeugdzorg 3
Sortering: laatst actief
Team Jeugd
Zorg en welzijn, Jeugdzorg
De Rik 28, Brielle
Team Jeugd is werkzaam in de gemeentes Brielle en Westvoorne. Het jeugdwerk heeft een aantal hoofdpijlers waar men zich op zich richt: 1) Talentontwikkeling 2) Individueel Coachen 3) Present Werk TALENTONTWIKKELING Team Jeugd geeft de jeugd de ruimte om hun talent te ontwikkelen, waarbij de intrinsieke motivatie erg belangrijk is. Jeugdigen krijgen de kans om een cursus te volgen in hun interesse, waarna ze de ruimte krijgen om in hun vrije tijd hun talent door te ontwikkelen en uit te breiden. Omdat talent ontwikkeling een breed begrip is, hebben we deze onderverdeeld in 3 fases; 1; Talent Kennismaken Hierbij gaat het om de eerste kennismaking met een talent, het volgen van een cursus. 2; Talent Ontwikkelen Hierbij gaan jongeren in hun vrije tijd hun talent verder ontwikkelen, de eerste fase zonder vakkracht. Dit kan zijn ter ondersteuning van een activiteit van Team Jeugd, maar kan ook het herhalen en verbeteren van hun talent zijn. Deze mogelijkheid biedt Team Jeugd ook voor de jongeren. 3;Talent Uitbreiden/ bekwamen Dit gaat nog een stap verder van verdiepen, dit is bijvoorbeeld het volgen van een MBO studie, het lesgeven tijdens een cursus of hiermee als bijbaantje aan de slag gaan. INDIVIDUEEL COACHEN Onze ambitie is om jeugdigen te empoweren en hen te verbinden met de maatschappij. We doen dat samen met (het netwerk van) jeugdigen door uit te gaan van kansen, talenten en interesses. Op preventief vlak is het doel om problemen en escalaties in een vroeg stadium te signaleren en uitval te voorkomen. ( eventueel in combinatie met talentontwikkeling ) PRESENT WERKEN Het begrip present werken is een breed begrip, we zijn present (aanwezig) in de leefwereld van de jongeren. Dit zijn onder andere de vindplaatsen, maar zo ook verenigingen, activiteiten en scholen. Hierbij staat het aangaan van een relatie centraal waarbij er geen vooropgezet plan is. COMBINATIEFUNCTIONARIS De combinatiefunctionaris is de verbindende factor tussen sport, cultuur, onderwijs, en jeugdwerk. Iemand die als netwerker contact maakt met alle verenigingen in Westvoorne, de samenwerking zoekt, de verbinding zoekt tussen jeugd en activiteiten in het kader van talentontwikkeling. Afhankelijk van de lokale situatie worden de best passende combinaties samengesteld: van een aanbod na schooltijd in samenspraak met onderwijs tot de invulling van vakantie-activiteiten tot aan doorgeleiding naar sportverenigingen etc. De combinatiefunctionaris is over het algemeen geen (tenzij noodzakelijk) uitvoerder van de activiteiten maar inspireert en motiveert partners om dit in gezamenlijkheid op te pakken.
Kinderopvang/peuterspeelzaal 6
Sortering: laatst actief
Lokaal welzijnswerk 27
Sortering: laatst actief
Maatschappelijk opvang 4
Sortering: laatst actief
Maatschappelijk werk 10
Sortering: laatst actief
Overig 7
Sortering: laatst actief
Verpleeghuis / Verzorgingshuis 8
Sortering: laatst actief
Welzijnswerk voor ouderen 16
Sortering: laatst actief
Dierenverzorging 2
Sortering: laatst actief
Geestelijk welzijn 11
Sortering: laatst actief
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.