Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

: Liedjes uit ‘the Land of Song’ op 9 november, 20.00 uur in de Sjoel.Het Brielse duo Jacqueline du Mortier en René Zoutewelle spelen en zingen liedjes uit het land waar ‘alle liedjes vandaan komen’; zaterdagavond 9 november in de Sjoel aan de Turfkade 16 in Brielle.

Zij spelen en zingen eigen arrangementen van popsongs, Franse musette en onbekende mooie melodieën uit Schotland, Ierland en Scandinavië. Deze worden gespeeld op contrabas, gitaar en verschillende toets-, Ierse- en cajun accordeons. De Ierse Traditionals worden gespeeld op de diatonische accordeon.  

Je kunt dit duo tegenkomen op straat, op het plein, in een huiskamer, in een restaurant en op kleinschalige podia. En nu dus in de Sjoel, met een derde Brielse muzikant: Ruud de Bruin. Hij weet een perfecte harmonie te vinden waardoor zijn inbreng een prachtige toevoeging betekent. Hij is al jaren muzikaal actief in de formatie Gentle Blue en speelt Americana, Bluegrass en Folk.

Voor het concert op 9 november in de Sjoel, zijn kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Hoofdstuk Eén,
Nobelstraat 16 en Kantoor & Creatief, Voorstraat 60 in Brielle, of via .
 Kaarten zijn € 7,50 p.st.

www.theLandofSong.nl

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.