Inloggen of inschrijven

SBO

Lokaal welzijnswerk

Financiële ondersteuning


Hulp en ondersteuning bij het omgaan met financiën

Bij Raad en Daad kunnen alle kwetsbare inwoners terecht die moeite hebben met hun financiën en administratie. Vrijwilligers, die door een beroepskracht begeleid worden, kunnen op diverse vlakken gratis ondersteuning bieden;

  • Ordenen van de thuisadministratie
  • Aanvragen van minimaregelingen en kwijtscheldingen
  • Maken van financiële overzichten
  • Treffen van betalingsregelingen
  • Invullen van de belastingaangifte (kosten € 10,-)

Deze ondersteuning kan van korte of langere duur zijn. Dit is geheel afhankelijk van de hulpvraag. Vindt u het lastig om zelf uw financiën en administratie op orde te houden, dan kunt u een financieel maatje krijgen die voor een langere periode regelmatig bij u langs komt om dit samen met u te doen.

U kunt met uw hulpvraag terecht bij één van de financieel inloopspreekuren van Raad en Daad. Elke dinsdag in Hart van Hellevoet  van 10:00 - 11:00 uur en elke vrijdag van 10:00 - 11:00 uur in Buurtkamer Ons Midden (Bremstraat 3). U kunt ook telefonisch contact opnemen met het SBO op werkdagen tussen 09:00 – 13:00 uur door te bellen naar 0181-322273. Mailen kan uiteraard ook naar .


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.