Inloggen of inschrijven

SBO

Lokaal welzijnswerk

Praktische ondersteuning


Wij bieden diverse producten en diensten om het langer zelfstandig blijven wonen mogelijk te maken. Hieronder staan deze even op een rijtje.

Maaltijdvoorziening

Van deze voorziening kunt u gebruik maken wanneer u (tijdelijk) niet in staat bent om een warme maaltijd voor u zelf en/of uw partner te bereiden. Er kan gekozen worden uit Warm Verse maaltijden of Vries Verse maaltijden. Alle maaltijden bestaan uit gezonde ingrediënten en zijn afgestemd op de wensen en behoeften van ouderen.

Vries Vers

Deze maaltijden worden diepgevroren aan huis bezorgd en zijn dus langere tijd houdbaar. U heeft uiteraard wel een vriezer en magnetron nodig.

Warm Vers

Vijf keer per week wordt de maaltijd op een vast tijdstip tussen de middag warm aan huis bezorgd. Voor het gebruik van de Warm Verse maaltijden gelden extra instapcriteria.

Technisch pakket

Dit pakket bestaat uit een Klussendienst voor kleine klussen in en om het huis die niet langer duren dan een uur, een Rollatorservice voor kleine beurten en onderhoudsbeurten aan de rollator en een Knoppendienst voor het instellen/aansluiten van uw apparatuur.

Koeriersdienst

Tegen een vergoeding van € 2,50 kan een vrijwilliger kleine zendingen wegbrengen en/of ophalen. Bijvoorbeeld een medische machtiging, postzegels of het vervangen van batterijen in een gehoorapparaat.

Serviceconsulent

Deze kan bij u thuis komen om informatie te geven over producten en diensten van het SBO. Samen met u inventariseert zij de vragen en zoekt naar oplossingen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.