Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtcirkel zoekt deelnemers!Een Buurtcirkel is een groep van 9 tot 12 mensen die bij elkaar in de buurt wonen en allen een ondersteuningsvraag hebben. Iedereen ondersteunt elkaar vanuit zijn eigen talenten en vaardigheden met hulp van vrijwilligers en een professionele Buurtcirkelcoach. De deelnemers aan de Buurtcirkel komen regelmatig bij elkaar om gezamenlijk activiteiten te ondernemen, welke activiteiten dat zijn bepalen de deelnemers zelf. Door deelname aan de Buurtcirkel wordt sociaal isolement tegen gegaan, worden deelnemers versterkt in hun sociale rol en doet men (weer) mee aan activiteiten in de wijk, op deze manier is er minder (of geen) professionele hulpverlening nodig. Iedereen kan in principe deelnemen aan de Buurtcirkel, na aanmelding bij de Buurtcirkelcoach vindt er een kennismakingsgesprek plaats om te kijken of deelname passend is. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan één van de Buurtcirkels in Hellevoetsluis of ken je iemand die hier goed bij zou passen neem dan contact op met de Buurtcirkelcoach Marco van Belle via 06-12965279 of

(De Buurtcirkels worden gesubsidieerd door de gemeente Hellevoetsluis, zodoende is er geen eigen bijdrage of indicatie nodig).

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.