Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Conditietrainingsmaatjes gezocht in ZwartewaalIedere dinsdagavond van 19.30- 20.30 uur en van 20.30-21.30 uur komen enthousiaste dames en heren in Zwartewaal in de Gaffelaar bij elkaar om een uur lang aan hun conditie en spierversteviging te werken. 

Wij zijn op zoek naar actieve mannen en vrouwen die het leuk vinden om samen met ons een uur lekker actief en sportief aan het werk te gaan.

Blijf Fit, sport en spel voor de actieve 60-plusser

Blijf Fit is een gezellige groep van actieve 60 plussers. Elke week is er een andere les, waarbij gewerkt wordt aan coördinatie, verbeteren van spierkracht, conditie, uithoudingsvermogen en het aanleren of verbeteren van nieuwe bewegingen. Dit alles gebeurd met diverse sport en spel materialen.

Sport en spel wordt gespeeld met aangepaste sportmaterialen en spelregels indien noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan een lichtere, iets grotere, gele volleybal die wat langer door de lucht zweeft. Zodat je deze langer kunt zien en hierdoor net wat langer de tijd hebt om te reageren.

Na afloop wordt er door de meeste deelnemers in de gezellige kantine nog iets gedronken.

  • Wij nodigen hierbij iedereen uit om eens met ons mee te komen doen. 
  • De eerste 2 lessen bieden wij u gratis aan.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.