Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

De Buurtcirkel leeft!Het was weer een bewogen week bij de Buurtcirkel! Afgelopen woensdag zijn we gestart met de 2e Buurtcirkel in Hellevoetsluis: De Kooistee. De eerste samenkomst was in Je Stekkie op de Eik en er waren 7 deelnemers aanwezig en 1 vrijwilliger. We hebben besproken hoe we met elkaar de Buurtcirkel willen gaan vormgeven onder het genot van een broodje en een kop soep. Voorlopig komen we op de woensdagen samen in Je Stekkie maar we gaan ook op zoek naar een andere locatie.

In het kader van 75 jaar vrijheid, hebben we donderdag met Buurtcirkel Nieuw Helvoet gewerkt aan een kunstwerk. We hebben van de SBO een pakket ontvangen om op creatieve wijze uiting te geven aan het woord vrijheid. Na overleg zijn we op het idee uit gekomen van handen in een cirkel.
De cirkel vertegenwoordigd onze buurtcirkel, met de gedachte dat we elkaar een handje helpen.
In het midden het woord vrijheid en waar dat voor ieder persoonlijk voor staat.

Tijdens het schilderen bleek voor een ieder hoe belangrijk is om jezelf te kunnen en mogen zijn, mooi om te zien dat de Buurtcirkel hier aan bijdraagt!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.