Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

De Voornese Meisjes verwennen de mannen van Gered GereedschapDonderdag, 19 december werden de mannen van Gered Gereedschap  verrast toen de vrijwilligers van Hobbywerkplaats Westvoorne bijeen waren voor de jaarafsluiting. De inleiding begon al toen bij de koffie een heerlijk tompouce geserveerd werd door Franny van Strien van het handwerkcollectief “Voornese Meisjes” . Hun oog was gevallen op de afdeling Gered Gereedschap. Deze stichting heeft als doel om oude of afgedankte gereedschappen op te knappen, teneinde de mensen in de derde wereld een mogelijkheid te bieden om een bestaan op te bouwen.

Na de opening, door voorzitter Jan van Buren, werd pas echt duidelijk wat de Voornese Meisjes de stichting te schenken had. Niet minder dan € 500 werd werd door hen gedoneerd om dit zeer nuttige werk mogelijk te maken.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.