Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

10 November Dag van de MantelzorgMantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Vaak is dat een familielid maar het kan ook een vriend of kennis zijn. Meestal geven zij hun hulp zonder tussenkomst van een organisatie, is er niet iemand die ze ondersteunt bij hun zorgtaken. Om de waardering voor het werk van mantelzorgers te laten zien is er ieder jaar een Dag van de Mantelzorg en die is vandaag op 10 november.

Heel veel activiteiten die georganiseerd worden en op onze website in de agenda staan, hebben raakvlak met de Mantelzorg. Omdat de mensen om wie het draait vaak de zelfden zijn: ouderen, mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. Daarom zijn we doordrongen van het belang van mantelzorgers en de grote rol die ze spelen in de zorg voor kwetsbaren. En daarom ook besteden we graag even aandacht aan de Dag van de Mantelzorg.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.