Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

De Brielse klantenkaart als blijk van waarderingBericht voor Brielse vrijwilligersorganisaties,

Als dank voor hun inzet hebben veel vrijwilligers via hun organisatie de afgelopen jaren een vrijwilligerspas ontvangen, de NapPas (Nationale Amusementsparken Pas). Per 1 juni is de geldigheid van deze NapPas verstreken.

Gemeente Brielle hecht veel waarde aan de inzet van alle Brielse vrijwilligers en heeft besloten deze waardering op een andere manier vorm te geven, namelijk via het verstrekken van de Klantkaart Brielle met een tegoed van 750 punten (waarde € 7,50).

Met deze kaart kunnen vrijwilligers bij ruim 35 ondernemers in Brielle het bedrag uitgeven. Ook kunnen zij zelf sparen met de klantenkaart. Op de website van www.beleefbrielle.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden van de Klantkaart Brielle.

 

Wilt u als organisatie een klantenkaart  aanvragen voor uw vrijwilligers?

Dan kunt u een formulier aanvragen via a.vandernoord@brielle.nl of downloaden via de website www.centrumvrijwilligerswerk.nl/brielle  onder het kopje ‘downloads’.

 

In verband met de regelgeving omtrent de privacy worden de gegevens van uw vrijwilligers niet bekend gemaakt bij de organisatie van de klantenkaart. Zij kunnen de kaart dus anoniem gebruiken. Willen zij echter emails en aanbiedingen ontvangen dan kunnen zij hun NAW-gegevens bij één van de aangesloten ondernemers laten registreren.

Na het aanvragen van de vrijwilligerskaart voor uw vrijwilligers ontvangt u als contactpersoon bericht wanneer  u de kaarten bij het Centrum Vrijwilligerswerk (Sport- en cultuurhuis DukdalfBRES) kunt afhalen.