Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

De Nieuwe Serie Van De Samsung Telefoons.


  • Gedeeld in Digi-Terras
  • Kern: Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne

Digi-Terras.

Vandaag gaan we in de wekelijkse ICT Blog van Digi-Terras het hebben over de nieuwe 20 serie van de Samsung telefoons en wat de upgrades en nieuwtjes zijn binnen de Telecommarkt.

Om te beginnen zijn er 3 nieuwe modellen op de markt, en dat zijn de Galaxy S20, S20+, S20 Ultra. Bij de S20 serie zijn voornamelijk de cameramodules upgegrade, en dan met name de resolutie van de camera is nog scherper geworden (108 megapixel), en men kan ook meer inzoomen met de S20 serie telefoons. (men kan kiezen uit 3 of 4 camera's in de telefoon).

De S20 modellen zijn allemaal uitgerust met oled-schermen en mooi afgewerkte schermranden. De verversingssnelheid ligt rond de 60Hz en 120Hz, men heeft dus de beschikking over een vloeiend beeld, dus niet meer het langzaam vullend laden van pagina's op het telefoonbeeld. Net als met een snelle computer wordt het vloeiend en snel weergeven als het gaat om een desbetreffende webpagina. 

Wat betreft de opslagcapiciteit ligt het minimale op 128GB (S20) en het maximale op 512GB (S20+ S20 Ultra). De modellen zijn tevens uitgerust met en zonder 5G. De S20 zonder 5G en de S20+ en S20 Ultra met 5G, de telefoons zijn tevens waterbestendig en hebben de mogelijkheid tot draadloos snelladen en zijn voorzien van een usb-c-aansluiting.

Wat betreft de levering van de S20 serie zal dit plaatsvinden vanaf 13 maart en zullen ze uiteraard niet goedkoop zijn, zelfs de de minste uitgevoerde S20 telefoon zal een flinke duit kosten, maar voor de zakenlieden en gadget groupies is dit natuurlijk weer en must have, dus er zullen in Japan of in de VS weer rijen van mensen voor de deur staan om één van de S20 modellen te krijgen.

Hier even een prijslijst van de desbetreffende S20 serie Samsung telefoons:

- S20 (Zonder 5G) kost 899 Euro.

- S20+ (Met 5G) kost 1099 Euro.

- S20 Ultra (Met 5G) Kost 1349 Euro.

Uiteraard zullen de reparatie kosten ook niet gering zijn tenzij je de telefoon verzekerd tegen diefstal en andere calamiteiten.

Dit was weer het nieuws voor deze week omtrent de Telecommarkt. Digi-Terras houdt u uiteraard op de hoogte van de nieuwste snufjes en technologische vooruitgang.

Mvg,


Marcello. Windows & Android.

John. Linux & Windows.

Walther. Public Relations.  


www.digi-terras.nl 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.