Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Eef Hummel ontvangt zilveren InfirmeriespeldVandaag, op de nieuwjaarsreceptie van Welzijn Ouderen op 6 januari, ontving Eef Hummel voor zijn vele vrijwilligerswerk voor de oudere medemens, de zilveren Infirmeriespeld uit handen van burgemeester Gregor Rensen.

De Infirmeriespeld wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie en het is elk jaar ook weer spannend wie de speld zal krijgen.

In zijn toespraak tot de vele aanwezigen benadrukte de burgemeester maar weer eens het feit dat de Brielse samenleving niet zonder de vele vrijwilligers kan en dat de huldiging van één vrijwilliger staat voor de waardering voor vele vrijwilligers. 

Na de uitreiking werden de glaasjes om te toosten rondgebracht door (alweer!) de vrijwilligers en de medewerkers van de Catharinastichting en werd er getoost op het nieuwe jaar!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.