Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Fijn je te zien-terras Oostvoorne blikt terug op een gezellige middagAfgelopen woensdag 12 februari was er weer een Fijn Je Te Zien terras.
Wat is het? Een plaats waar iedereen welkom is en waar je (andere/nieuwe) mensen kunt ontmoeten. Met een  kopje koffie, thee of cappuccino dat, uit naam van de gemeente, gratis geschonken wordt.

Samen met de gastvrouwen Lenn en Els hadden deze keer 10 vrouwen en 1 man een gezellige middag met elkaar. Deze man, in hart en nieren Oostvoornaar, hoopt in de toekomst meer mannen te ontmoeten!
Er waren onderlinge gesprekken waaruit regelmatig, vaak met een lach, een onderwerp of vraag naar voren kwam waar we met elkaar op inhaakten.
Zelfs werden er spontaan een aantal stoeloefeningen voorgedaan door een bezoekster.
Want het is fijn  om te bewegen. Twee dames strekten even de benen met een klein dansje. Waarop de barmedewerkster van de Man hen spontaan voorzag van muziek.

Kortom: Fijn Je Te Zien-Terras biedt gelegenheid tot laagdrempelig ontmoeten. Het geeft ruimte aan eigen invulling en initiatieven. Daar kan zomaar meer uit voortkomen. Zo leeft de wens om in het kader van Fijn Je Te Zien een laagdrempelige beweegactiviteit te ontwikkelen, op een 3e of 4e woensdagmiddag van de maand. Heeft uzelf idee├źn? Deze zijn van harte welkom!

Voor de agenda of kalender: de volgende middag is, altijd de 2e woensdag v.d. maand, op 11 maart om 14.00 uur in de Man.
De gemeente gaat zorgen dat de data steeds weer in de agenda v.h. Weekblad Westvoorne komt en op het digitale bord terug te vinden is. En u vindt de data in de agenda op dit digitale platform. Hier wordt gewerkt aan meer overzicht per gemeente waarover een volgende keer meer.

Tot ziens een keer!

 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.