Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Fijn je te zien / Vrijwilligers Terras en Durf te vragenA.s Donderdag is het alweer de 4e donderdag van de maand, dus weer een FijnjeteZien Terras.

Zoals altijd zal dit terras staan in het teken van Vrijwilligerswerk, en Durf te Vragen.. Dit houdt in, dat wij een ieder die vrijwilligerswerk zoekt of juist vrijwilligers zoeken, iedereen die een maatje zou willen zijn of zoeken. Ook zijn we ervoor om gelijkgestemden aan elkaar voor te stellen, zodat zij juist leuke dingen met elkaar kunnen doen, zoals bijv. zwemmen, fietsen, winkelen, naar theater, sporten etc. en dan niet alleen hoeven te gaan.

Zelfs als je al het bovenstaande niet wil, maar gewoon gezellig een kopje koffie/ thee wil komen drinken met iets lekkers  erbij, ben je van harte welkom! Donderdag 27 februari v.a. 10.00 uur tot 11.30 uur in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste, Opzoomerlaan 106, te Hellevoetsluis.

Als jullie zorgen voor de verhalen en misschien je favoriete recept (kunnen wij ze verzamelen en er in het najaar iets leuks mee doen), zorgen wij voor de koffie en iets lekkers.

Tot Donderdag 27 Februari a.s.

De gastvrouwen, Birgit, Petra en Plonie


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.