Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Met elkaar hebben we er in 2019 iets moois van gemaakt!Als buurtverbinders zijn wij al bijna 2 jaar bezig om "fijnjetezien" tot een succes te maken. Hieronder eens wat gegevens bij elkaar gezet wat wij met elkaar het laatste jaar bereikt hebben.

Bezoekers

Ondertussen heeft ‘fijnjetezien’ meer dan 21.000 uniek bezoekers. Dit zijn mensen die tenminste één maal de site hebben bezocht. Dit aantal is groeiende omdat dit jaar ook Westvoorne zich op onze website heeft aangesloten en er ook steeds meer mensen uit omliggende dorpen/steden de website bekijken.

Gebruikers

Met ‘fijnjetezien’ doen nu 802 inwoners uit Voorne mee. Zij zijn actief en helpen mee zichtbaar te maken wat fijnjetezien.nl te bieden heeft. In 2019 is het aantal geplaatste berichten gestegen met bijna 98%.

Er zijn 250 pagina’s te vinden van allerlei organisaties en verenigingen, een stijging van 92%. Op de sociale kaart zijn 68 aanbieders van zorg , welzijn en ondersteuning te vinden. In de gids zijn deze allemaal terug te vinden voor jou.

Hulp, vraag en aanbod

"Elkaar helpen" blijkt een succes te zijn. Steeds meer mensen durven daar een hulpvraag te stellen en krijgen daar een reactie op. Probeert jij het ook eens uit in het nieuwe jaar.

Agenda 

Ook de agenda is dit jaar goed gevuld met maar liefst 1.216 activiteiten. Een stijging van 93% ten opzichte van 2018.

Het zijn cijfers waar we trots op zijn! 

Bedankt!

Wij willen dan ook iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage groot of klein. Samen maken we er iets moois van en dat hopen wij samen met jou in 2020 ook weer te doen!

Wij wensen iedereen een mooie jaarwisseling en een 2020 met heel veel mooie momenten en ontmoetingen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.