Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Nog plaatsen vrij voor de jaarlijkse vrijwilligersavond in Vierpolders (gemeente Brielle)Evenals voorgaande jaren wil het Briels gemeentebestuur zijn waardering laten blijken voor het vrijwilligerswerk dat verricht wordt in de Brielse samenleving. 

Dit jaar zal de 'Vrijwilligers bedankt!'-avond plaatsvinden op vrijdag 9 november in ’t Dijckhuis te Vierpolders. 

U kunt zich hiervoor als vrijwilliger persoonlijk aanmelden door een e-mail met naam van de organisatie, eigen naam en adres te sturen naar: brielle@centrumvrijwilligerswerk.nl of door langs te komen bij het Centrum Vrijwilligerswerk in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aan de Reede in Brielle 
Openingstijden: maandag en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur, woensdag en donderdag van 10.00 - 12.30 uur.

Op vrijdag 9 november staat van 17.00 tot 19.00 uur een heerlijk buffet voor u klaar en kunt u daarna tot 21.00 uur genieten van een gezellig samenzijn met muziek en (gezamenlijk) zingen met het aanschuifkoor.

Tijdens de avond is er voor de liefhebber ook de mogelijkheid om onder leiding van Cris Vaudo in korte tijd een zelfportretje te schilderen. Op de avond zelf kunt u zich hiervoor aanmelden bij binnenkomst.

Meld u snel aan voor de vrijwilligersavond, er zijn nog plaatsen vrij!

Wilt u bij aanmelding aangeven of u gevoelig bent voor allergenen?  

Stuurt u een e-mail? Let er dan op dat u een bevestiging terugontvangt zodat u zeker weet dat uw aanmelding is ontvangen. 

  

Bent u erbij? Het wordt vast weer zo gezellig als vorig jaar!