Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Onvolledige publicatie in lokale pers buurtcentra HellevoetsluisDoor gezondheidsproblemen en tegenwerking van professionele organisaties worden er geen persberichten meer verzonden door Buurtverbinder Wim Landmeter sinds november 2019. Tegenwoordig worden de activiteiten in buurthuis " De Kooistee" gemeld aan stichting Push die via opbouwwerk publicaties doet uitgaan.

De activiteiten worden door de initiatieven zelf aangemeld. Helaas worden deze niet doorgegeven aan plaatselijke pers. Hierdoor wordt de indruk gewekt dat er geen activiteiten meer zijn in buurthuis "De Kooistee". Ook andere buurtcentra kampen met dit probleem. 

Buurtkamer " Ons midden" , BC "De Apollo" , BC De Woelhoek, BC "De Klinker" en BC "De Kooistee" bruisen van activiteit. Helaas staat er niets over de AED groepen, computer initiatieven en andere activiteiten voor jongeren en ouderen  in de buurtcentra genoemd. Gemiste kansen heeft dat tot het gevolg.

Het zou plezierig zijn als de taken van Dhr Landmeter worden overgenomen door Push en een volledig overzicht van deze buurtcentra worden gepubliceerd in de lokale pers. Ook is het de taak van Fijnjetezien.nl om hierover te berichten en serieus op te pakken.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.