Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Overweldigende opening Fijnjetezien terras OostvoorneWoensdagmiddag 9 oktober opende het Fijnjetezien terras in Oostvoorne in het Culturele Centrum “De Man”. Elke 2e woensdag van de maand zal dit geopend zijn, om de saamhorigheid binnen Oostvoorne te vergroten. De initiatiefnemers  Lenn Vonk en Els van Teijlingen kunnen terug zien op een zeer geslaagde en gezellige middag .  Alle uitgezette tafels en stoelen waren bezet.

Wethouder Wilbert Bourgonje opende, namens gemeente Westvoorne, deze  eerste zitting en bood iedereen het eerste kopje koffie of thee aan. De feestvreugde werd verhoogd toen AH Oostvoorne het gehele gezelschap trakteerde op een stuk appeltaart!

De stemming bleef er tot het einde in. Vele contacten werden vernieuwd en opnieuw gelegd.  Een stoelwisseling aan de hand van een kleurencode gaf een bijzonder effectieve impuls aan de conversatie.

De nieuwe datum voor het Fijnjetezien terras is op woensdagmiddag 13 november, om 14.00 uur. Wij nodigen u daarbij van harte uit. Breng gerust iemand mee: uw buren, uw familie en vrienden en kennissen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Het eerste kopje koffie of thee  wordt u gratis aangeboden. 

We hopen u allen te zien! 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.