Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

presentatie boekje over het Maarland te Brielle

  • 1 reactie


Met  enige trots kan ik mededelen dat het boekje, dat ik geschreven heb, genaamd: Een wandeling over het Maarland van 1900 tot 2019, nu ook te koop is in boekhandel Hoofdstuk 1 te Brielle.

Dit boekje is gemaakt ter aanleiding van het 25 jarig bestaan  van de Vereniging Maarland Bewoners en verteld o.a. de geschiedenis van de vereniging. Maar gaat vooral over de geschiedenis van het Maarland te Brielle en alle bedrijvigheid die daar in het verleden tot nu toe was. Oudere Maarland bewoners hebben hun herinneringen met mij gedeeld en het geheel is een uniek boekje geworden met anekdotes, feiten, foto's, en krantenknipsels etc. 

Marcel Bakker heeft mij in dit proces gesteund en heeft vele foto's geleverd en Jan Engelblik heeft ons geholpen met de lay-out.

De presentatie vond plaats op het Jubileumfeest; dd 7 september j.l. van de Vereniging Maarland Bewoners. Het eerste deel is uitgereikt aan een van de oprichters J. Schuyers maar ook alle andere leden van de vereniging kregen een exemplaar.

Deel dit bericht!

Reacties

Anja Hollanders
13 september 2019

Een ontzettend leuk en mooi boekje! Goed gedaan Marianne en mede-makers!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.