Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Sponsordag brengt jong en oud in bewegingAfgelopen maandag was de sponsordag van Sportstichting Je eigen Pad. Gedurende verschillende sportactiviteiten zoals Boccia, Sportieve Geheugentraining, werken met de FitLight Trainer en judo konden jong t/m oud zich laten sponsoren. De jongste deelnemer was 3 en de oudste 84, met alle leeftijden ertussenin in een groep was een uitdaging voor de organisatie, maar iedereen was na afloop vol lof. Aan het eind waren er frietjes aangeboden door t Dijckhuis voor de jongste deelnemers, die gingen er goed in na een middag hard werken. Aan het eind van deze sportieve middag werd bekend gemaakt dat er maar liefst 1.484,15 euro bij elkaar is gesport!

Bij deze willen we alle sponsoren, groot en klein, bedanken voor hun inzet en giften. Deze sponsordag gaat zeker een vervolg krijgen, zodat we volgend jaar weer een ander goed doel kunnen gaan steunen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.