Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligersavond gemeente Brielle weer reuze gezellig!Het bestuur van gemeente Brielle waardeert het ontzettend dat zoveel vrijwilligers zich inzetten voor de Brielse samenleving. Verenigingen en welzijns- en zorgorganisaties kunnen niet bestaan zonder deze hulp. Vrijwilligers zijn onmisbaar.

Vrijdagavond 9 november bood het bestuur van de gemeente Brielle vrijwilligers al weer voor de 13e keer de jaarlijkse vrijwilligersavond aan. Enkele raads- en commissieleden en ook collegeleden waren deze avond aanwezig om te helpen en hier en daar een praatje te maken.

In 2006 is het Centrum Vrijwilligerswerk in opdracht van het gemeentebestuur begonnen met het organiseren van deze avond en de eerste paar jaar vond de avond plaats in de aula van het oude Maerlant College.

Na een aantal jaren BREStheater en een jaar in onze mooie Catharijnekerk waren we dit jaar alweer voor de 4e keer te gast in ’t Dijckhuis te Vierpolders. En wat hebben de medewerkers van ‘t Dijckhuis er weer een werk van gemaakt om het daar gezellig en mooi aan te kleden!

Vrijwilligers konden na ontvangst smakelijk eten van een heerlijk buffet, geweldig verzorgd door het team van ‘t Dijckhuis.

Na het eten konden de vrijwilligers, onder het genot van nog een  drankje, genieten van elkaar en gezellig meezingen met het Aanschuifkoor onder leiding van Germaine Compier, Gerard de Werk en techniek Klaas Bergsma.

Een deel van de gasten konden aan de slag met een zelfportretje schilderen onder begeleiding van Cris Vaudo en Marit. Wat een leuke resultaten kwamen daaruit!

Naast de raads-, commissieleden en leden van het College van Burgemeester en wethouders, waren ook nog ambtenaren en andere helpers van de partij om de vrijwilligers een gezellige avond te bieden. En dat dat gelukt is bleek wel uit de vele complimentjes die we mochten ontvangen!

Kijk voor foto’s van deze vrijwilligersavond hier.