Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Wat is nu precies fijnjetezien?Fijn je te zien is een digitaal platform met als doel het realiseren van een participatiesamenleving. het draait om meedoen, ontmoeten en wat voor elkaar betekenen. het gaat hierbij vooral om plezier hebben, je talent ontwikkelen maar ook een helpende hand te bieden en een helpende hand aan te nemen als je dat nodig hebt.


Fijnjetzien.nl bidt heel veel mogelijkheden. het is een interactieve website van, voor en door bewoners. je kunt elkaar hier op een leuke en ongedwongen manier ontmoeten, elkaar helpen of iets met elkaar delen. In Brielle en Hellevoetsluis ging het platform ruim een jaar geleden al van start. Gemeente Westvoorne heeft zicht dit jaar aangesloten.

Deel dit bericht!

Reacties

Truda Torn
9 november 2019

Erg leuk wat jullie allemaal voor de mensen doen ik hoop dat er ook wat meer in rockanje komt

Alfons van Oldenmark
11 november 2019

Dank u, nodig u bekende uit in Rockanje zodat wij steeds meer mensen op de website krijgen. Klik op de volgende link: fijnjetezien.nl/deelnemers

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.