Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Zilveren Infirmeriespeld voor Frits van DrielDe druk bezochte nieuwjaarsreceptie van Welzijn Ouderen was wederom een groot succes. Dhr. Frits van Driel was blij en verrast toen hij uit handen van wethouder Bert van Ravenhorst de infirmerie speld in ontvangst mocht nemen.


Frits is begonnen als medewerker op het kantoor van Welzijn Ouderen als administratieve kracht op de dinsdag- en vrijdagochtend. Al snel bleek dat hij wel meer wilde doen dan alleen administratief werk. Hij ging meehelpen met de opera-avonden in de Infirmerie en deze draait hij nu zelfstandig. Hij zit ook in de redactie van de Bonus. Hij interviewt vrijwilligers en schrijft artikelen. Ook verzorgt hij de bezorging van de Bonus in een aantal wijken in Brielle.

Tevens doet hij vrijwilligerswerk in de Plantage. Naast administratieve werkzaamheden verricht hij daar hand- en spandiensten. Zo gaat hij bijvoorbeeld mee als begeleiding met bewoners naar de Doelen in Rotterdam. Ook is hij actief over de gemeentegrenzen heen; in Rockanje heeft hij de eindredactie van het kwartaalblad van het Openluchtmuseum de Duinhuisjes. Kortom, een vrijwilliger die de speld dubbel en dwars verdient!